COLD TOUCH
COLD TOUCH
Powlekana dysza pary, która zapobiega kontaktowi i poparzeniom
Co to jest?
To urządzenie (zgłoszone do opatentowania), przeznaczone do użycia łącznie z TURBOSTEAM, umożliwia użytkownikom ustawienie czterech receptur na mleko, z lub bez jego spieniania. Zarówno temperatura jak i poziom spieniania (ilość piany) można wybrać oddzielnie dla każdej receptury. Dysza jest pokryta materiałem na bazie krzemu, który zapobiega kontaktowi z gorącymi częściami urządzenia.
![](http://i-presso.pl/wp-content/uploads/2018/03/descr1.jpg)
Cechy
Stalowa dysza pokryta materiałem na bazie krzemu z powłoką technopolimerową dla zwiększenia bezpieczeństwa, zapobiega kontaktowi z gorącymi częściami i ułatwia usuwanie pozostałości mleka.
![](http://i-presso.pl/wp-content/uploads/2018/03/cold-touch1.jpg)
Korzyści
- Bezpieczeństwo
- Łatwe czyszczenie
- Cicha praca
![](http://i-presso.pl/wp-content/uploads/2018/03/cold-touch-4.jpg)
Application
Tradycyjne i automatyczne ekspresy do kawy